Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.01.2008 14:00 - 5 неща с които да избягате от действителността...
Автор: empire Категория: Други   
Прочетен: 3175 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 27.01.2008 15:26




 

image


    Живеем в брутален,изпълнен с болка и страдание свят.Свят без любов и топлина ( f*ck )
Не знам дали преди е било така или поне дали така са си мислели хората,най-вероятно са си го мислели особено тези на които им е предстояло да посрещнат врага face 2 face и са знаели,че ще загинат но какво да се прави.Съдба.
 Днес много млади хора,а и не само млади си мислят разни простотии като колко гаден е живота,колко е несправедлив,мислят си за бедстващите негврчета в Кения или Зимбабве,как целият свят се е обърнал срещу тях и ги мачка,тормози и т.н.  Честно да ви кажа,за мене тия хора са леко алтави-живота си е прекрасен,ама си има и малоумняци  image . Е,извинявам се на тези малоумници,нали трябва да сме толерантни към различните и тяхното емоционално състояние.
 Та сега по темата :) До преди малко гледах девети ( 9 ) епизод от вторият сезон на сериала "Rescue me" на български "Спаси ме",бай дъ уеи даваха първият сезон по Нова Тв до скоро :)
 Разразква се за един яко луд пожарникар в Ню-Йорк-ската пожарна команда.Пича проявява невероятна смелост при спасяването на хора при пожарите и всички много му се възхищават!Но свщо така е курвар,пуши,пие ( много при това ),расист е,не зачита различните и темподобни още глупости.И на човека всички работи му идват в повече и решава,че ще си помогне ... как ? С пиене не става!
Но с вяра в Господа  image всичко е възможно! Е и със силен антидепресант в помощ   image ! И живота на човека почна да му се подрежда малко по малко с помоща на вълшебните бели хапченца... натам няма да ви разказвам,а ще ви препоръчам да си изтеглите всичките серии :) 
 Та,тази случна ме подтикна да помисля как човек може да се пребори със лошият свят около него?
 И в акъла веднага ми изскочиха 5 неща,които могат да ни помогнат да се почустваме по-добре :) 


image


 



                Любов!!!


 Любовта е като сладък сън,почиваш си но в същото време си изпълнен вътрешно от приятни чуства ( защо не е и по-мокри? ) за някои любим човек... Най-хубавото е че този сън продължава дори и след като се събудиш.Всичко ти е по-леко,всички те обичат ... някои мъдрец е бил казал,ако не се лъжа "Обичай и ще те обичат" .... хе в действителност май е така.Абе,въобще човек като е влюбен всичко е окей!Забравяш се тъпите си ежедневни проблеми,като колко ще изкараш на контролното по физика,дали ще завършиш семествра с отличен и още куп такива глупави и сдухани работи  image 
Мдааа,любовта е хубаво нещо... летиш ли летиш...  докато не паднеш или не те свали някоя гадна курва искаща само да изчука твоето момче или обратното  image  Но какво значение има?  
Всяка монета си има две страни .

image


 


   Наркотици !!!

   Хех,това е най-лесният начин да избягаш от действителността! Не ти се налага да се бориш за своите чуства,да срещаш емоциите на половинката си,да се чустваш зле когато тя/той те зареже,защото любовта си отива но наркотици винаги ще има.Хм,този метод за "бягство" най-много не ми харесва от предложените от мен неща.Дрогата е за слабохарактерните хора,които вече са се предали напълно... нямат желание да се борят или просто не могат,защото нямат  "а reason to live ... ". 
Но все пак с тях се "бяга" лесно :) Едно хапче,една спринцовка и отиваш в друг свят-шарен,пъстър и красив!Всичко бива топло и меко .... страха си отива от теб и остават само приятните чуства.
  Ех,де да беше толкова лесно :) Да не се налагаше наркоманите да продават и майките си за още една доза,да можехме да си стоим всички така в едно постоянно опиянение... дам,ама не може...


image

  
     Алкохола!!!

  Който каже,че не се е напивал като свиня,демек издавал е звуци от типа на  "АааАгууу ,уааафф,Ажжзз "  не му вярвам просто  image Е,може и да има изключения де,но според мен са много малко. Всеки петък вечер кръчмите и дискотеките са фраш с подпийнали млади хора ( и надрусани де ).Пиенето си има своите предимства пред дрогата! Пияници виждаме навсякъде-комшията които пребива жена си на всяка заплата,клошарите дето спят в подлези и на пейките по парковете ни,абе примери безброй :)
Дори още от малки семейството ни предразполага към употребата на алкохол! Като се сберат дедо,тата,чичата и стринката и братчедите познайте какво следва  image !? Кристмас парти !? Грешка,следва една стабилна почерпка!!!
 Водката е по-евтина от няколко грама кока-хем я пиеш повече време,а за проджителността не мога да ви кажа със сигурност,но пак си се омагЮсваш здравата! Най-много са пияниците от възрастовата група,която вече до преживява прехода-30-40 годишники и нагоре :) Мисля си,че тези хора пият,защото не са успели да осигурят добър живот на децата си,те самите не са постигнали нищо в живота или просто мизерията и лишенията са ги докарали до това ниво.Дано никога не разбера това.



image



   
  Себеотдаване на нещо си ...

 Това за мен е най-добрият начин човек да се отърси от глупостта и неправдата,която ни заобикаля!Щом човек се занимава с нещо по-сериозно той влага голяма част от своето внимание в него-било то спорт,някаква кауза и темподобни работи.Макар,че и тук позитивните страни са равни на негативните. Деба,тоя Анщайн много умен бря. Когато успееш в своето начинание ще си безкрайно щастлив,но ако не успееш може да намериш утехата си в 2 или 3,което не е особено благоприятно за самия теб и за огранизма ти :) 



image



   Виртуалният свят !!!


Ооо,Интернет ти свято чудо на Бога или по-точно на ЦРУ или там която и да беше организация дето го свздава за лично ползване,но в последствие "случайно" достига до обикновените хорица.
Тука нещата стоят малко като с наркоците.Пристрастяването е много жестоко. Седиш си по цял ден вкъщи гледам разни интересни работи по екрана и какво става? Губиш всякаква връзка с действителността! Създаваш си един собствен свят,тоест не го създаваш,а си събираш парченца малко като пъзел става.В този свят намираш вълшебни приятели,комуникираш си с тях и кеф кеф кеф image 
Излизащ на улицата някои ден,но си забравил как да говориш с хората на живо :) Въобще станал си много задръстен тип ( путка или там каквото си искате ),хората те нараняват и се връщаш обратно в своята виртуална крепост... тука поне има лечение-взимат ти кабела,прибират ти джобните и следват 2 неща или ще си теглиш куршума и ще умреш достойно като ЕМО ( Емоционално - малтретиран - обект ) или ще станеш човек :) 


 

 Хех,това беше от мен за сега :) Надявам се да са Ви харесали предложенията ми :)







  



Тагове:   неща,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - И аз какъв съм?
27.01.2008 20:08
Според горните разсъждения аз се боря със лошият свят и то много упорито. Маниак съм.
цитирай
2. анонимен - борец
27.01.2008 20:55
Аз се боря чрез пиене.
цитирай
3. анонимен - хъхъхъ
30.01.2008 22:25
аз пък съм емовец
|/.-
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: empire
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1589190
Постинги: 137
Коментари: 1034
Гласове: 1575