Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
20.05.2009 11:28 - Българите сме лаЙнари,мърди и скоро няма да ни имат като единен народ.
Автор: empire Категория: Хоби   
Прочетен: 3340 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 20.05.2009 11:37


  Не сме народ, не сме народ, а мърша
...
                                          П.Славейков

 Човека е написал тези стихове преди 134 години.
Само в десетина реда е успял да опише цялата същност на българския народ.Един народ на гении,били те спортни или технически,народ на реформатори и просветители,народ на мързеливци,на офци,на мърди,на безброй сивкави малки клетки,които нищо не умеят да вършат както трябва.

 Ние сме обречени.Няма бъдеще за нас,ако продължим по същия път по който сме поели.Не говоря за смяна на политическата система,което си е всъщност вече напълно невъзможно,а за възпитание и всенароден дух.
 Не можеш да се радваш на разни идиоти по национална телевизия,които под претекст,че събират пари за благотворителност печелят милиони от реклама и PR,който идва впоследствие.
 Не можеш да не спазваш законите и правила на държавата и след това да очакваш друг да ги спазва.
 Не може,когато сезираш отговорните органи за корупция и прочие мръсотии да останеш с пръст в устата и с *** в гъза.
 Не е нормално да те е страх от бездомните песове и през цялото време разни идоти да ти обясняват,че сме хора и те ( песовете ) имали право на живот.А да ви *** майката на вас куче-защитници такива :D
  Не е нормално разни черни полухора наричащи себе си роми да упражняват терор върху своите съграждани и събратя,част от които се стремят да живеят като хора,но и те биват ограничени от най-черната маса от черните.
 Не е нормално да сме на първо място в света по пиене и пушене,този личностен избор ме отвращава.
  Не е нормално по-кадърните да бягат в чужбина,а тук да остава само плявата.
 Не е.

  Не е нормална и демографската криза,която ни е ударила,нас-Българите!
 Циганите и турчолята са вече почти 2 милиона,като повечето от тях са млади,а българския народ остарява,а младежда му бяга в чужбина.
Какво ще стане с България през следващиоте 20-тина години?
 Ще ни се разкаже играта ето какво ще стане.
Ислямската инвазия е повлякла вече цели райони,циганията е навсякъде,остава само да се преименуваме и всичко ще бъде в синхрон с вихрещия се разпад. 

Да живей България !

 

 

 

 






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Василий
26.05.2009 23:27
Като го прочетох ти изръкоплясках! Ти си единствения прозорлив човек в тази държава, когото познавам (освен мен). Всички са си затворили очите за истината и се жегват като им я кажат. Разправям, че България няма бъдеще като самостоятелна държава вече - сателит на САЩ и ЕС. Скоро държавата ще се преименува и ще се управлява от други напълно - българите ще са малцинство и то негодно да направи нещо, а другите в чужбина - (вече чужденци) ще роптаят. Българите ще станат като евреите - народ пръснат по света - наказан без дом, защото го е загърбил и осквернил... То се вижда вече.. Не знам - ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ЗА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ!!! Нека управляват чужди докатоне всеки един българин не е прозрял докъде се е докарал сам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: empire
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1588468
Постинги: 137
Коментари: 1034
Гласове: 1575