Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
18.12.2009 00:30 - Ислям... врагът който ще ни затриe завинаги...
Автор: empire Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3937 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 18.12.2009 16:05


 





 Живеем в много смутни времена.

 На някои от вас може би не ви се струва така,икономическата криза отминава,комунизма отдавна го няма-няма и признаци да се върне,но нещо друга опастност е надвиснала над всички ни.
 Не само над България,над мен и над теб,ами на цялата планета и цивилизация.
И това не е глобалното затопляне,не са и Севернокорейците...
 
  Това е исляма.


image


   Най-войнствената религия в света.Най нетолерантната към различните и чуждото мнение.Жените в исляма стоят много ниско,не се заблуждавайте от турските сапунки като "Перла" и разни други щуротии.Два пъти съм бил в Турция и дори в европейската им част много рядко се срещаше жена по улиците без чаршаф на главата,а за азиатската не ща и да коментирам.
 Самите турци малко са се цивилизовали,но измъкване от тази средновековна религия няма.

  Идеите на исляма по същество са в тотална конфронтация с либерализма и въобще почти всички идеи,които ние европейците изповядваме. Жените им нямат никакви права-не могат да гласуват,да излизат навън без да са забулени,да учат,като цяло тяхните задачи са две : да готвят и да раждат деца.
  Перфектно.
 Да приемем,че в широкия и разнообразен свят може и да има такава религия....

 Но тук идва другия проблем.Тяхната численост.
България е най-ислямизираната страна в Европа,като "нашето" мюсюлманско население е 1/7 от всички хора живеещи в България.
Страшнишко,а? :) Хех,ще става и по-зле.

В цяла Европа живеят над 25 милиона мюсюлмани в момента,като се предполага че ако се запазят сегашните ръстове на повишение на тяхното население и на притоците от "нови" мюсюлмани само след 10-15 години те ще бъдат 2 пъти повече ! -Над  50 милиона души ! 
 
 Влиянието което ще оказват през годините ще се увеличава,терористичните атаки над европейските граждани - християни ще станат едва ли не ежедневие ! 
 Не ми вярвате ли ? 

image

5000-те хиляди американци на 11 септември загинаха заради ислямистите.

image

 200-те испанци в Мадридското метро и не само те.... не мислят така.
 
image


Toва отгоре е вагона за майки с деца,взривен на гара Буново от ислямистите - Доган -.Мюсюлманския тероризъм е по-близко до нас,отколкото си представяте.


 Заплаха трябва да бъде спряна,ако искаме да осигурим едно светло бъдеще за нас самите и за тези след нас.

  Трябва да направим нещо.

Да не позволяваме исляма да завладее Родината ни и Света ! 


Гледайте клипчето по-долу. Филма е правен от холандски крайно десен политик и показва исляма в истинската му същност и някои доста тревожни статистики за увеличението на мюсюлманското население в Европа...










Гласувай:
0



1. kobata - http://kobata. blog. bg/izkus...
18.12.2009 00:38
http://kobata.blog.bg/izkustvo/2009/12/07/zov-za-pomosht.449940
цитирай
2. анонимен - prav si kato cqlo. . . . no ne mislq 4e ...
18.12.2009 10:20
prav si kato cqlo....no ne mislq 4e 6te se naloji kato totalna religiq
цитирай
3. анонимен - ssk
18.12.2009 16:55
Пепо, стига си чел форума на Атака... От мен да знаеш мюсюлманската религия по своята същност е мирна религия, в някои отношения по-мирна и от християнството.

Броят на загиналите при атентатите на 11 септ. е 2 974 души, без 19-те терористи!

Докато станат 50 млн., не се знае ние колко ще сме станали. Пък и ще е минала 2012, в която също трябва да вярваш, като те слушам...

Не ми говори глупости...

цитирай
4. empire - xxx
19.12.2009 11:02
Абе,куре,ти четеш на "атака" форума,аз никога не съм влизал там.
Където са 3 хиляди,там са и 5 :D
Толкова е мирна религия,че си е ебала майката направо :) Утепи жена ти с камъни за това,че е погледнала един по-готин мъж,мен например :Д
цитирай
5. анонимен - Василий2
05.02.2010 19:42
Факт е, че религията с най-много население в света и с най - динамичен демографски прираст е ислямът, но е факт, че си имат и много стабилна смъртност. Няма значение какви са - хора са.. Важното е да са добри хора. Луди много.. Трябва да се направи нещо, но геноцида не е решение, ако на една нация не й се оцелява ами така да е, ако продължавате да сте токива егоисти и толква наивни след години ще сте като евреите - навсякъде по света без държава, което си е кофти. (Като казвам вие имам предвид българите). Наивността е проклятие, ще ви изядат не ислямистите, а сами ще се изядете! Не забравяйте как Османската империя превзе православната снолица Константинопол - със спонсорство и флот(или ако не флот то поне военна помощ по море) предоставени от Венеция. ;) Ако искате да видите врагове, които ви съсипват това са предателите, не мюсюлманите :P И докато писах това се сетих за стихотворението на Христо Ботев - "Борба" и специално за този откъс :

"На душа лежат спомени тежки,
злобна ги памет често повтаря,
в гърди ни любов, ни капка вяра,
нито надежда от сън мъртвешки
да можеш свестен човек събуди!
Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога изамамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи."

Богатите от запад "помогнаха" и на Индия и на всичките си бивши колонии само вижте как живеят ;) Мюсюлманите не са проблема - ако не можеш да победиш този срещу, когото се съревноваваш с твоите средства, победи го с неговите - очевидно са по-добри! :P

Извод : Множете се българи ! :D
цитирай
6. анонимен - Get massive web traffic and backlinks with best xrumer service
30.01.2012 18:18
Get up to 100000 forum backlinks with our backlinks service & massive targeted traffic Get large online web traffic using superb backlink blast available. We are able post your marketing message up to 100’000 forums around the web, get thousands of backlinks and amazing targeted web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: empire
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1590957
Постинги: 137
Коментари: 1034
Гласове: 1575